NOURISH – LAPTE DE CAPRA SI TARATE ( fara miros )

NOURISH

Descriere NOURISH

Cum ai descrie iubirea dacă ai avea la dispoziţie doar gesturi? Să fie o  mângâiere? O îmbrăţişare strânsă? O atingere fină? Noi avem la dispoziţie natura, creaţia perfectă, aşa că pentru  fiecare săpun care îţi atinge pielea noi selectăm cele mai  preţioase ingrediente. Aşa ştim noi să ne exprimăm grija faţă de cei pe care îi iubim.

Aşa a luat naştere săpunul Nourish. Cremos, recomandat tenului sensibil sau uscat, îmbogăţit cu lapte de capră,  săpunul curăţă  pielea în mod delicat şi o hidratează mai apoi, contribuind la calmarea iritaţiilor, la tratarea diverselor afecţiuni cutanate şi în acelaşi timp şi la regenerarea epidermei. Avem şi alte săpunuri cu lapte de capră, însă pe acesta l-am lăsat să fie fără miros tocmai pentru a putea fi folosit cu încredere de către mame, persoane care suferă diferite alergii sau afecţiuni cutanate sau persoane care pur şi simplu nu suportă parfumurile. În ciuda acestui fapt, săpunul este o îmbinare de ingrediente de cea mai bună calitate şi intens nutritive ce curăţă şi  hrănesc în profunzime chiar şi cea mai sensibilă piele.

Lăţime 6 cm
Lungime 8 cm
Greutate 90 g

INGREDIENTE

ulei saponificat de măsline, apă termală, lapte de capră, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de shea, ulei de ricin, tărâţe de grâu fine.

Finishing

PROPRIETATI

Tărâţele de grâu care se regăsesc în formula săpunului NOURISH produc o exfoliere extrem de delicată, pentru că, nu-i aşa, chiar şi pielea foarte uscată are nevoie de eliminarea stratului superficial de celule moarte. Astfel, ea va fi capabilă să absoarbă mai bine vitaminele şi nutrienţii care o vor ajuta în vederea hidratării, recăpătării elasticităţii şi luminozităţii. Tărâţele de grâu sunt foarte bogate în grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), în aminoacizi şi minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu), având de asemenea rol cicatrizant şi emolient.

Laptele de capră, prezent de asemenea în compoziţia săpunului Nourish este foarte bogat în acid lactic ce ajută la exfolierea pielii, curăţând-o în profunzime. Vitaminele A, C şi D, calciu şi magneziu, ajută în lupta cu îmbătrânirea, hidratând şi catifelând epiderma, îmbunătăţind elasticitatea şi luptând activ pentru menţinea pH-ul natural al pielii. Sursă naturală de vitamine, minerale şi nutrienţi, laptele de capră hrăneşte, vitaminizează şi îngrijeşte în mod eficient şi blând pielea.