EXFOLIATE – CAFEA SI SCORTISOARA

EXFOLIATE
Cafea si scortisoara

Descriere EXFOLIATE

Nu e nevoie sa ne ascundem, exista un dram de vanitate in fiecare dintre noi. Ne dorim sa fim cea mai buna versiune a noastra.  Tocmai de aceea vrem sa iti prezentam sapunul EXFOLIATE pe care ti-l recomandam drept cea mai inspirata alegere daca iti doresti o piele tonifiata si intinerita. Pe langa faptul ca hranesc si exfoliaza in acelasi timp, uleiurile din acest sapun ajuta la hidratarea si la reducerea inflamatiilor pielii. Bogate in vitamina E, uleiurile de cocos, palmier, ricin si cacao lupta cu succes impotriva radicalilor liberi, in timp ce uleiul de cocos ii ofera pielii tale stralucire si suplete. Prin gomajul usor realizat cu ajutorul zatului de cafea macinata fin de catre maini pricepute, celulele moarte de la suprafata vor fi indepartate, totul pentru ca tu sa ai alaturi  un aliat de nădejde impotriva celulitei. Incearca-l si spune-ne daca te-a cucerit  si pe tine parfumul de scortisoara.

Lunginme 8 cm
Latime 6 cm
Greutate 90 g

INGREDIENTE

ulei saponificat de masline, apa termala, ulei de cocos, ulei de palmier, unt de cacao, ulei de ricin, cafea macinata, ulei esential de scortisoara.

Finishing

PROPRIETATI

Datorita uleiurilor din compozitie, sapunul Exfoliate ajuta la regenerarea tesuturilor si la reducerea inflamatiilor pielii. Are un continut ridicat de vitamina E care lupta impotriva radicalilor liberi, iar împreuna cu uleiul de cocos confera stralucire si suplete pielii. Este indicat in special pentru corp datorita uleiului esential de scortisoara din compozitie, acesta fiind puternic simulator al circulatiei sanguine si drenor limfatic. In acelasi timp uleiul esential pur,  obtinut din distilarea cu aburi a baghetelor de scortisoară, este stimulator fizic si psihic, dar si  antimicrobian.